Hirdetés

A Marvel Kapitány 2 rendezője szerint ez a Bosszúálló felelős Thanos csettintéséért

|

Nem Űrlord az egyetlen, akinek nem volt helyén az esze.

Hirdetés

Rendre visszatérő észrevétel a Bosszúállók: Végtelen háborúban látottakkal kapcsolatosan, hogy a Josh Brolin alakította őrült titán, azaz Thanos valójában Űrlord felelőtlen kifakadásának köszönhetően volt képes csettinteni, ezzel pedig kiirtani az univerzum élőlényeinek felét. A Marvel Kapitány 2-őt, illetve a néhány hete debütált új Kampókéz filmet rendező Nia DaCosta nemrégiben az Inverse magazin szuperhősökre koncentráló különkiadásában osztotta meg a véleményét arról, hogy szerinte kit is terhel valójában a felelősség Thanos szörnyű tette miatt.

Hirdetés

Spoiler: Nem azt, akire elsőre gondolni mernénk. 

"Amit egy kicsit komolytalanul mondani szeretnék Amerika Kapitányról az nem más, minthogy a csettintés valójában abszolút az ő számlájára írható, mert mindvégig megpróbált helyesen cselekedni. Van egy világ, ahol biztosra veszem, hogy a nap végén ő lenne a rosszfiú, amiért nem áldozta fel Víziót. Egy robot életét választotta inkább - jóllehet öntudattal rendelkezett, szemben az egész univerzummal. Szóval, ha úgy nézed van ebben a cselekedetben valami általában az anti-hősökre jellemző."

Szerintetek igaza van a rendezőnőnek? Amerika Kapitány valóban hibázott, mikor Vízió életét helyezte előtérbe a többséggel szemben? Vagy mindegy mit tett, mert Thanos az Idő kő birtokában úgyis visszahozta volna Víziót, ahogy tette azt a későbbiekben? 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.