Hirdetés

A Marvel megváltoztatta a Vasember 3 eredeti stáblistás jelenetét?

|

Aki nem látta a Vasember 3 stáblista utáni jelenetét, annak minimális a spoiler veszély. Csalódott voltál a jelenet miatt? Ami bekerült az aranyos és vicces volt, de nem a megszokott.

Hirdetés

Mint tudjuk, tényleg nem azt a jelenetet kaptuk meg, de Ruffalo tegnap érdekes dolgot mondott: "A Marvelnek volt egy ötlete, de kukázták." Lehet, hogy pont ez kirepülős lett volna? Pár hónapja volt arról szó, hogy a képregényekhez hasonlóan Vasember csatlakozik az Őrzőkhöz a saját filmjükben is és hogy a Marvel megváltoztatta a Vasember 3 utolsó harmadát. De vajon mit? Stark felrobbantotta szinte az összes páncélját. Ha nincs változtatás (és pl. kirepül az űrbe), akkor ez a jelenet nem történik meg és megmaradt volna az összes páncélja?

Érdemes azt is megjegyezni, hogy egy interjúban Shane Black azt mondta, hogy nem egy nagy képregényrajongó, de két Marvel karaktert kedvel: Vasembert és a Galaxis Őrzőit.

És mi a helyzet azzal (tiszta spekuláció), hogy Stark a sok szorongását nem a Bosszúállókban/Bosszúállók miatt kapta, hanem amikor átment a féreglyukon a nukleáris rakétával, gyakorlatilag az időben utazott (az Őrzők filmjébe?), majd visszament egy pillanat alatt a Bosszúállókba, hogy megmentse New Yorkot? Szóval Tony félelmei valójában az Őrzők filmjéből ered és nem a Bosszúállókban történtek miatt?

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.