Hirdetés

A Marvel megváltoztatta a Vasember 3 eredeti stáblistás jelenetét?

|

Aki nem látta a Vasember 3 stáblista utáni jelenetét, annak minimális a spoiler veszély. Csalódott voltál a jelenet miatt? Ami bekerült az aranyos és vicces volt, de nem a megszokott.

Hirdetés

Már mint úgy, hogy szokás szerint nem utalt ez a jelenet a következő filmre. Eredetileg tényleg a Guardians of the Galaxy-ra lett volna utalás? A Bosszúállóknál a gyrosozós jelenetet is láthattuk, ami szintén megmosolyogtató meg aranyos volt, de nem volt semmilyen valódi tartalma. Kb. januárban azt híresztelték, hogy Stark megépít Wakandából kapott vibrániumból egy űrpáncélt, amivel kimegy az űrbe, mert kap egy S.O.S jelet Star Lord-tól. Ez tökéletes lett volna annak, hogy felvezessenek egy teljesen új franchise-t. Lehet, hogy ez lett volna az igazi stáblistás jelenet, de mivel idő előtt kiszivárgott, a Marvel megváltoztatta?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.