Hirdetés

A Marvel miatt meghiúsult az Underworld és a Penge crossovere

|

Kate Beckinsale, az Underworld filmek sztárja szerint a Penge reboot keresztülhúzta számításait a két franchise crossoverét illetően.

Hirdetés

Bár az Alkonyat széria rendesen szétrombolta a vámpírok több évszázados titokzatos renoméját, a vérszívók Edward Cullenék megjelenéséig a rettegés és a véres akció szinonimáit jelentették a filmvásznon. Utóbbi kategória két ékköve volt a 2000-es évek elején az Underworld és a Penge franchise-ok, olyan ikonikus színészekkel, mint Kate Beckinsale vagy Wesley Snipes.

Hirdetés

Beckinsale kisasszony a legújabb akció-thrillere, a Jolt kapcsán adott interjúja közben osztotta meg régi vágyát, aminek megvalósulása a Marvel döntése miatt egyre kevésbé tűnik valószínűnek.

"Nagyon akartam volna egy Underworld-Penge filmet. Micsoda páros lennének ezek ketten. Mindenképp benne lennék egy ilyen projektben, de úgy tűnik, hogy a Marvel inkább rebootolni szerette volna a Pengét."

Beckinsale nem először adott hangot eme vágyának - még 2016-ban, amikor a legutolsó Underworld rész jelent meg, a New York-i Comic Con közössége hallhatta először ezt az elsőre meglepő, de tovább ízlelgetve egyre ígéretesebb projektötletet.

Arról mi is beszámoltunk, hogy a Marvel végül Wesley Snipes nélkül képzeli el a Penge franchise jövőjét - le is szerződtették az Oscar-díjas Mahershala Alit a főszerepre, míg a rebootot Bassam Tariq fogja rendezni. Ennek ellenére Beckinsale továbbra sem engedte el teljesen ezt az álmát, hozzátéve, hogy a gardróbjában továbbra is ott lapulnak az Underworldben használt bőrszerkók.

Ti a Marvel helyében hagynátok, hogy ezek a szerkók a jelenlegi helyükön porosodjanak?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.