Hirdetés

BRÉKING: Penge is csatlakozik az MFU-hoz!

|

A Fénybenjáró hamarosan visszatér a vásznakra.

Hirdetés

Ma hajnalban lezajlott a Marvel-panel a Comic-Conon, ahol egy maratoni hosszúságú előadás keretein belül a Marvel Studios mindenhatója, Kevin Feige végre lerántotta a leplet arról, hogy milyen filmek érkeznek a Marvel Filmes Univerzum Negyedik Fázisában, vagyis az elkövetkezendő pár évben. A műsor azonban tartogatott egy hatalmas meglepetést is, hiszen kiderült, hogy hamarosan Penge is megkapja új kalandját.

Hirdetés

A bejelentés mellé rögtön kaptunk egy logót, no meg felfedték a címszereplő személyét is, és ezúttal is egy nagyágyút sikerült a szerepre megnyerni: a Fénybenjáró ugyanis nem más lesz, mint a kétszeres Oscar-díjas (Holdfény, Zöld könyv) színész, Mahershala Ali!

Ám azt, hogy pontosan mikor érkezik a film nem tudtuk meg, a negyedik fázist összegző képen ugyanis nem volt ott a film logója, így valószínűleg legkorábban 2022-ben láthatjuk majd Pengét ismét a vásznon.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.