Hirdetés

A Marvel Sólyomszem és Fekete Özvegy közös filmjét tervezgeti?

|

Jeremy Renner Sólyomszem és Fekete Özvegy összefogását vetette fel, miközben a jövőjéről beszélt a Marvelnél.

Hirdetés

"Azt hiszem, hogy a legtöbb színészt úgy szerződtették, hogy mondjuk... Aláírt az Amerika Kapitány 1-2-3-ra, meg a Bosszúállók 1-2-3-ra és ezzel vége. Én viszont csak 3 Bosszúállókra írtam alá és egy Sólyomszemre, ha esetleg csinálni akarnának egy Sólyomszem spin-offot."

A kérdező fél megjegyezte a színésznek, hogy az Amerika Kapitány: A tél katonája milyen jól bánik Steve Rogers-el és Fekete Özvegy-el akik nagyjából egyforma időt kapnak a filmben, mire Renner egy érdekes válasszal felelt:

"Így igaz. Azt hiszem épp ezért akarnak annyira egy Sólyomszem/Fekete Özvegy filmet."

Nos, az egynlőre tisztázatlan, hogy kik akarják "annyira" ezt az egyesülést, de az önálló Fekete Özvegy filmről már régóta hallhatunk pletykákat és megeshet, hogy a Marvel úgy dönt két legyet üt egy csapásra és összehozza a két karaktert egy közös produkcióban. Akárhogy is, ez valóban egy logikus lépés lenne a részükről, de eddig semmi hivatalos nem derült ki az üggyel kapcsolatban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.