Hirdetés

A Marvel szerint az Igazi Mandarin és Vörös Koponya is hamarosan feltűnhetnek

|

Az IGN-nek adott interjúja során Kevin Feige a Marvel Stúdió vezetője elárulta, hogy valóban létezik egy igazi Mandarin az univerzumukban, ráadásul akár hamarosan találkozhatunk is vele.

Hirdetés

Feige még azt is elmondta, hogy nem lenne túl nehéz behozni az igazi Mandarint, mivel az All Hail the King című rövidfilm és a Vasember 3 már utaltak rá. "Van rá egy kis utalás amikor Tony nyomozgat a laborjában, miután Happy megsérült a Kínai Mozinál. Arról beszél, hogy Oké, a Mandarin a világ számos ikonográfiájában és mitológiájában jelen van. Mindig volt egy hozá hasonló figura. Már pletykáltak egy ilyen fickóról, Aldrich Killian pedig csupán erre építkezik, hogy létrehozza a saját verzióját."

És végezetül, attól függetlenül, hogy Hugo Weaving nem szeretne ismét Vörös Koponya bőrébe bújni, Feige elárulta, hogy vannak még terveik a gonosszal. "Nos ahogyan [az Amerika Kapitány] Az első bosszúállóban bemutattuk a "bukását", azt sugalltuk az embereknek, hogy még akár vissza térhet a jövőben. De azt tényleg nem tudom, hogy mikor és hol lesz még ez."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.