Hirdetés

A Marvel szerint az Igazi Mandarin és Vörös Koponya is hamarosan feltűnhetnek

|

Az IGN-nek adott interjúja során Kevin Feige a Marvel Stúdió vezetője elárulta, hogy valóban létezik egy igazi Mandarin az univerzumukban, ráadásul akár hamarosan találkozhatunk is vele.

Hirdetés

Tavaly nagy port kavart a Vasember 3-ban ellőtt Mandarinos csavar, melyben a nagyerejű gonosztevőt lealacsonyították egy piti angol drogfüggő színésszé, Trevor Slatteryvé. Feige most a következőket mondta: "Már beszéltünk róla. Ez az egyik oka amiért azt a vicces rövidfilmet csináltuk, amit Drew Pearce írt és rendezett. Az megerősítette, hogy Hé, attól, hogy ezt csináltuk [a Vasember 3-ban], még nem jelenti azt, hogy ez a másik fickó nem létezik. A Vasember 3-mal végig az volt a célunk, hogy Aldrich Killian (Guy Pearce) abból hozza létre a Mandarint amit esetleg hallhatott."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.