Hirdetés

A Mátrix: Feltámadások többféle formátumban és kiadásban is megjelent hazánkban

|

A gyűjtők már fizikai formában is hazavihetik Neóék visszatérését a Mátrixba.

Hirdetés

18 évvel a Mátrix: Forradalmak után elkészült az ezredfordulót meghatározó trilógia folytatása, azonban a film a mozis szereplését tekintve megbukott, hiszen 190 millió dollárra rúgó büdzséjével szemben mindössze 156,6 milliót sikerült világszinten kitermelnie. Mindemellett az sem mondható el, hogy a fogadtatásában nagy lett volna a konszenzus (sokan Az utolsó Jedikkel vontak párhuzamot), ám a Keanu Reevesszel és Carrie-Anne Moss-szal elkészült folytatás így is szerzett magának rajongókat. Akik pedig szívesen feltennék a polcukra a trilógia mellé, már lehetőségük van erre, a Feltámadások ugyanis hazánkban is megjelent többféle változatban.

Hirdetés

A Mátrix: Feltámadások története szerint Neót és Trinityt visszacsatlakoztatták a Mátrixba, ami minden korábbinál intenzívebb, hatalmasabb és veszélyesebb virtuális valósággá terebélyesedett. Azonban mindkettőjüknek vannak visszatérő emlékeik, amelyek felidézik múltjukat, azaz az eredeti trilógia történéseit. Az új filmet már lemezes kiadásokban is hazavihetjük, a gyűjtők a hagyományos DVD mellett többféle BD és UHD kiadás közül választhatnak: mindkét utóbbiból beszerezhető limitált, fémdobozos változat is, meglehetősen látványos borítókkal. Emellett egy úgynevezett "Déjá Vu" 4 filmes gyűjtemény is megjelent, melynek különlegessége, hogy a klasszikus trilógia digitálisan felújított változata kapott benne helyet, ami Blu-ray változatban külön most vásárolható meg először.

A galériában megtekinthetitek a borítóképeket is:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.