Hirdetés

A Mortal Kombat 2-ben bemutatkozik egy közkedvelt karakter

|

Jeremy Slater végre megerősítette azt, amire minden Mortal Kombat rajongó várt.

Hirdetés

A tavalyi Mortal Kombat film legnagyobb arculcsapása még csak nem is az volt, hogy a címben szereplő bunyós bajnokságra sor sem került, hanem hogy képes volt Johnny Cage, a játékok egyik legnépszerűbb karaktere nélkül elkészülni. Bár a film végén egy erős utalást kaptunk az ő felbukkanására, most Jeremy Slater, a második rész írója erősítette meg a ComicBook.com-nak a hollywoodi akciósztár érkezését.

Hirdetés

Slater a következőket nyilatkozta:

"Johnny Cage az egyik kedvenc karakterem, és szerintem egyértelműen beígéri őt az első film vége… Úgyhogy úgy vélem, hogyha nem lenne benne a folytatásban, az nagyon furán venné ki magát. Még nem döntöttük el, hogy mégis mekkora szerepe legyen, ezen éppen most dolgozunk. De igen, imádom Johnnyt, és szeretném tényleg a legmeghatározóbb verzióját összehozni, amennyire az csak lehetséges, és mindazt, ami az ő karakterét szórakoztatóvá teszi, a vászonra vinni."

Slater pár nappal korábban a The Directnek mesélt a folytatás forgatókönyvéről és a történet állapotáról, melyben nem kevés reflexió sejlik fel.

"Idáig nagyon szórakoztató. Körülbelül a szkript felénél járok. Nagyon szoros a kapcsolat a rendezővel, a stúdióval, és a játékok megalkotóival. Úgy hiszem… igazából a konkrét történetről nem mondhatok semmit, de úgy hiszem, hogy ők tényleg tanultak a múltkoriból. Itt van néhány húzás, amire reagáltak a fanok, és itt vannak azok, amiket szerettek az emberek, végezetül pedig itt vannak azok a dolgok, amik nem a reményeik szerint sültek el. Úgyhogy mi tényleg egy esélyként tekintünk erre, hogy fogjuk mindazt, ami működött az első filmben, és a folytatásban még jobban csináljuk azokat, még többet adjunk a közönségnek, és hogy olyasmit készítsünk, ami igazán kielégítő, valóban izgalmas és kiszámíthatatlan. Nem hiszem, hogy feltétlenül olyan hangulata lenne, mint a Marvel Filmes Univerzumnak (Slater a Holdlovagon dolgozott előtte, a szerk.), de bizonyosan felismerhető lesz a védjegyem benne. Igazából ez része is volt a pitchemnek. Ez a Mortal Kombat. Akadnak itt figurák, akik letépik a saját arcukat, hogy tüzet leheljenek - ez egy nagyon furcsa univerzum. De pont ezt a furcsaságot kell megragadni, úgyhogy egy olyan Mortal Kombat folytatást akarunk készíteni, amire senki sem számít, ami csak úgy beslattyog, hogy aztán lerobbantsa mindenki fejét."

Slater a Holdlovagon való munkálkodás alatt minden bizonnyal ellesett néhány sikerreceptet a Marvel háza tájáról, aminek nagy hasznát vehetik majd a Mortal Kombat 2-ben, hiszen az első film kevés kiemelkedőt nem tudott nyújtani, az óriási hype ellenére sem szólt igazán nagyot.

Szerintetek Slater segítségével tényleg sikerül egy jó Mortal Kombat-filmet készíteni a folytatásra?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.