Hirdetés

A mozitulajdonosok békejobbot nyújtottak a Netflixnek

|

A Filmszínháztulajdonosok Országos Szövetsége szerint a Netflixnek érdemes lenne mozikban is megfuttatni a filmjeit.

Hirdetés

Aki azt a feladatot kapná, hogy jellemezze a 2022-es filmipart, az igen kemény fába vágná a fejszéjét. A COVID-járvány ugyanis alaposan megváltoztatta a fogyasztói szokásokat, és a mozik még most is a sebeiket nyalogatják, míg a streamingplatformok tekintetében lassan a túlkínálat okoz fásultságot a nézőknél. Az amerikai szervezet, a Filmszínháztulajdonosok Országos Szövetsége most egy érdekes ajánlattal állt elő. 

Hirdetés

A vezérigazgató, John Fithian ugyanis azzal bátorkodott előhozakodni, hogy a múlt héten rekordveszteséget elkönyvelő Netflixnek érdemes lenne a saját filmjeit a mozikba is beküldeni, egyfajta win-win alapon. Fithian tapasztalt vezetőként a platformnak és filmjeinek erényét méltatta a nyilatkozatában, többször is kihangsúlyozva, hogy Ted Sarandosnál, a Netflix vezérigazgatójánál kevés ember ismeri jobban a filmeket és Hollywoodot.

A Netflix persze a díjvárományos filmjeit eddig is megfuttatta a mozikban a nagyobb elérés és hírnév érdekében, de ez a mostani ajánlat akár mindkét platform sikeréhez hozzájárulhatna. Hogy ráharap-e Sarandos és a Netflix a csalira, azt majd a jövő dönti el, de a mostani pénzügyi fejlemények után a Netflix bizonyára megfontolja az ötletet.

Ti örülnétek, ha a Netflix blockbusterei a mozivásznakon is láthatóak lennének?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.