Hirdetés

A múmia – Len Wiseman rendezi a reboot-ot

|

Sokunkat meglepetésként ért a hír, hogy reboot-ot kap az örök kedvenc múmia film. De ahogy érkeznek a friss hírek, biztató kép kezd kialakulni a készülő alkotásról.

Hirdetés

A forgatókönyvet azonban nem a fent említett páros írja, hanem a Prometheus társírója, Jon Spaihts, aki ,Wiseman szerint 100 százalékig támogatja az új, sötétebb hangulatot. Egy interjúban a következőket mondta: „Amikor először hallottam, hogy az Universal újraalkotná A múmiát, rögtön eszembe jutott a régi, klasszikus horrorszörny, de Bob és Alex valami mást, valami újat akarnak alkotni, ezáltal egy teljesen új múmiát fogunk kapni. Egy sokkal sötétebb, ijesztőbb veziót.”

Wiseman már korábbról ismeri a Kurtzman-Orci párost, ugyanis a kezük alatt készülő Hawaii Five-0 sorozat pilotját ő rendezte, valamint együtt dolgoznak az Álmosvölgy legendája című sorozat pilotján. Tehát ésszerű, hogy Wiseman-ra esett a páros választása.

 Kurtzman elmondása szerint az új Múmia sokkal inkább lesz horrorfilm, mint akciófilm. Sokkal kevesebb akciójelenetre számíthatunk tehát, mint az eredeti filmben. Az Universal sürgeti is a projektet, céljuk, hogy 2014-ben már a mozikba kerüljön a film. Ehhez azonban az kell, hogy a forgatásokat legkésőbb jövőre megkezdjék. Kíváncsian várjuk az új fejleményeket! Addig is, itt egy hangulatos kép a régi Múmia filmből!

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.