Hirdetés

A múmia – Len Wiseman rendezi a reboot-ot

|

Sokunkat meglepetésként ért a hír, hogy reboot-ot kap az örök kedvenc múmia film. De ahogy érkeznek a friss hírek, biztató kép kezd kialakulni a készülő alkotásról.

Hirdetés

Májusban kaptuk a hírt arról, hogy a Star Trek forgatókönyvírói, név szerint Roberto Orci és Alex Kurtzman leszerződtek A múmia valamint a Van Helsing rebootra. Az utóbbival kapcsolatban felmerült Tom Cruise neve is, mint főszereplő. Kurtzman, egy interjú során elhintette, hogy az új Múmia sokkal sötétebb, komorabb, horrorisztikusabb lesz, mint elődje. Legfrissebb hír szerint nem más, mint Len Wiseman rendezné a filmet, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint az Underworld, vagy az új Emlékmás.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.