Hirdetés

A Múmia reboot elvesztette rendezőjét

|

Tavaly még úgy állt, hogy Len Wiseman (Underworld) ül majd a rendezői székben, ám azóta elpártolt, most pedig egy újabb rendezőtől vált meg a Universal Pictures.

Hirdetés

A franchise egyébként nagyon hosszú múltra tekint vissza. Az első múmia film 1932-ben debütált majd 1944-ig négy folytatás is követte, A múmia bosszúja, A múmia sírja, A múmia szelleme és A múmia átka. Majd 1955-ben Az Abbott és Costello találkozika múmiával című filmmel hagyták is a szériát egészen 1999-ig amikor is megkapta a rebootját. Stephen Sommers rendezésében elkészült A múmia, majd 2001-ben A múmia visszatér és végül 2008-ban A múmia - A sárkánycsászár sírja. A filmek egy spin-off szériát is kitermeltek, amelynek legutolsó darabja, A Skorpiókirály 3. - Harc a megváltásért, 2012-ben debütált.
Sean Daniels, Alex Kurtzman és Roberto Orci továbbra is támogatja a rebootot producerként. Az új film a régiekkel ellentétben a modern időkben játszódna.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.