Hirdetés

A Need for Speed 3D-ben érkezik

|

A DreamWorks az utolsó pillanatban döntött úgy, hogy a nagynevű autóversenyzős játék adaptációját 3D-ben fogják a szemünk elé tárni.

Hirdetés

Az utóbbi években sokkal óvatosabban jártak el az utólagos 3D konvertálással, miután 2010-ben A titánok harca és Az utolsó léghajlító nem igazán nyerte el a közönség tetszését, ahol szintén pár héttel a megjelenés előtt döntöttek a három dimenzió mellett. Természetesen a technológia sokat fejlődött azóta, szóval nem lehetetlen feladat egy hónap alatt jól átkonvertálni a filmet, és még az is előfordulhat, hogy a munkálatok már javában zajlottak eddig is, csupán a stúdió rejtegette ezt előlünk valamilyen oknál fogva.
Mindezek ellenére, 2012 májusában, egy hónappal a G.I. Joe: Megtorlás megjelenése előtt szintén a 3D mellett döntöttek, ami egy kilenc hónapos csúsztatást eredményezett. Vajon a Need for Speed is hasonló sorsra jut? Illetve szükség van nekünk egyáltalán arra, hogy 3D-ben nézzük?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.