Hirdetés

A Netflix elkaszálta A 81-es archívumot, így reagált a showrunner

|

A természetfeletti misztikumra épülő történet az eredeti podcastben folytatódik.

Hirdetés

Az idei január egyik slágersorozata volt a Netflixen a Rebecca Sonnenshine showrunner vezetésével készült A 81-es archívum, melyről kritikát is olvashattok a Puliwoodon. Abban kifejtettük, hogy a sorozatban rejlik potenciál, ám az első évadban nem mert igazán merész, innovatív megoldásokkal operálni, ami rá is nyomta a bélyegét a verdiktünkre.

Hirdetés

Ettől még azonban a széria hetekig a top 10 legnézettebb tartalom között volt található, éppen ezért váratlan a Netflix döntése, miszerint nem rendelnek be második évadot a sorozatból. Sonnenshine a döntést követően Twitteren osztotta meg, hogy a Netflix-kasza őket is meglepte, és természetesen csalódottak, mivel új történetekkel és found footage felvételekkel készültek, valamint Kaelego mitológiáját is tovább építették volna.

Sonnenshine tweetje alapján valószerűtlen, hogy a megismert formájában folytatást kap a sorozat bármely más streaming platformon. Akiket nagyon érdekel a történet és a karakterek sorsa, azok az azonos című podcastet követhetik nyomon, hogy válaszokat kapjanak kérdéseikre.

Ti sajnáljátok A 81-es archívum elkaszálását?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.