Hirdetés

A Netflix elkaszálta a Valós halált

|

Két évad után véget ér a sci-fi sorozat.

Hirdetés

Február végén debütált az Altered Carbon, magyar keresztségben Valós halál második szezonja, ami bár a mi tetszésünket még elnyerte, de úgy tűnik nem hozta az elvárt nézői számokat, hiszen a Netflix a minap bejelentette, hogy nem rendel be több évadot belőle. Persze könnyen meglehet, hogy a koronavírus okozta felfordulás is a kasza hátterében áll, a streaming szolgáltató azonban nem árulta el, pontosan mi okból döntöttek amellett, hogy nem folytatják a szériát.

Hirdetés

A Richard K. Morgan 2002-es, azonos címen megjelent regényén alapuló sorozat főszereplője Takeshi Kovacs, aki egy olyan jövőben él, ahol a tudat digitalizálható, az emberi testek lecserélhetőek, a halál pedig csak akkor végleges, ha a tudatot tároló tok megsemmisül. Míg az első évadban Joel Kinnaman bújhatott Kovacs bőrébe, addig a másodikban már a Marvel Filmes Univerzum Sólyomját, nevezetesen Anthony Mackie-t köszönthettük a szerepben, ezek szerint utoljára.

Nektek hiányozni fog a sorozat?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.