Hirdetés

A Netflix élőszereplős feldolgozást készít a Yu Yu Hakusho: A szellemfiúból

|

Újabb klasszikus anime kapja meg az élőszereplős adaptációját.

Hirdetés

A Netflix háza táján az utóbbi időben nagyon rákaptak a klasszikus animék feldolgozására. Alig két hét múlva érkezik az élőszereplős Cowboy Bebop, miközben készülőfélben van egy szintén nagy népszerűségnek örvendő One Piece adaptáció is, a minap pedig kiderült, hogy a Yu Yu Hakusho - A szellemfiú is ugyanerre a sorsra fog jutni. Bár maga a bejelentés eredetileg még tavaly történt meg, a koronavírus járvány miatti kissé feje tetejére állt forgatások miatt valahol érthető, amiért a streamingóriás ez idáig hallgatott a projekt hogyléte felől. A tervek szerint a Yu Yu Hakusho élőszereplős adaptációjára valamikor 2023-ban számíthatunk, ami a Netflix hivatalos posztja alapján elsősorban a Yoshihiro Togashi által írt mangát és nem az abból készült animét fogja alapul venni.

Az eredeti manga 1990 decemberétől egészen 1994 júliusáig futott, aminek minden egyes számát Togashi írta és illusztrálta. 1992-ben októberében viszont ez a manga is megkapta a maga anime adaptációját, mely a 112 epizódjával egészen szép karriert futott be, hogy aztán 1995 januárjában, alig néhány hónappal a manga befejezése után a tévéképernyőn is végleg pontot tegyen szellemfiú történetére. Maga a történet egy autóbaleset következtében idő előtt életét vesztett Yusuke Urameshi nevű fiú kalandjait követte, aki halála után hirtelen az alvilágban találta magát. Azonban miután itt sikerrel kiállta az Alvilág Urának fia által rászabott próbákat, Yusuke visszatérhetett az élők sorába, hogy "Alvilági detektívként" például démoni és egyéb természetfeletti ügyekben nyomozzon az emberek világában.

Akik ezek után belevágnának a Yu Yu Hakushóba, azoknak remek hír, hogy az anime a magyar Netflix felhasználók számára is elérhető, méghozzá magyar felirattal ellátva. A sorozathoz noha korábban a Cowboy Bebophoz hasonlóan magyar szinkron is készült, ez a Netflixes verzióban viszont sajnálatos módon egyik említett anime esetében sem található meg. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.