Hirdetés

A Netflix hivatalosan bejelentette, hogy élőszereplős előzménysorozat készül a Vajákhoz!

|

Mi történt 1200 évvel Geralt előtt? A Netflix sorozatából megkapjuk a választ a kérdésre.

Hirdetés

Szokás mondani, hogy valaki addig üti a vasat, amíg meleg, és szemlátomást pontosan ez történik a Netflixnél az élőszereplős Vaják-adaptációjukat illetően. A Henry Cavill szereplésével bemutatott fősorozat második évadja és a Vesemirt középpontba helyező animációs spinoff mellett most egy új előzménysorozat készülését jelentették be.

Hirdetés

A már említett anime mellé a Netflix megrendelt egy élőszereplős előzményt is The Witcher: Blood Origin címmel, ami azonban már sokkal régebbre kalauzol minket a széria világában. A hatrészesre tervezett minisorozat csaknem 1200 évvel játszódik Ríviai Geralt története előtt, és az első Vajákról fog szólni, miközben bemutatja a tünde civilizáció történetét annak bukása előtt, valamint a Szférák Együttállását, melynek hatására elözönlötték a világot nemcsak a különféle szörnyek, de maguk az emberek is, akik rövidesen átvették az irányítást.

Lauren Schmidt Hissrich, a Vaják showrunnere és Declan de Barra, a sorozat egyik írója dolgoznak ezen a projekten is, az eredeti regényeket szerző Andrzej Sapkowski pedig kreatív tanácsadóként fogja segíteni a munkájukat. Hissrich a következőképp nyilatkozott a sorozatról: 

Nagyon izgatott vagyok, amiért együttműködhetek Declannal és a Netflix csapatával a The Witcher: Blood Originen. Mindig izgalmas kihívás feltárni és bővíteni az Andrzej Sapkowski által megteremtett univerzumot, és alig várom már, hogy bemutathassuk a rajongóknak az új karaktereket és egy eredeti történetet, ami tovább gazdagítja a varázslatos, mitikus világunkat.

Arról nincs hír, hogy kik alakítják majd a sorozat főbb szerepeit, és értelemszerűen még premierdátumot sem kapott a Blood Origin.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.