Hirdetés

A Netflixnek hála mégis láthatjuk itthon az új SpongyaBob-filmet

|

Végül nem maradunk Keanu Reeves cameo nélkül.

Hirdetés

Néhány hete számoltunk be róla, hogy a Paramountot birtokló Viacom a koronavírus járvány miatti anyagi megfontolásokból inkább a saját streaming platformjára száműzi a SpongyaBob: Spongya szökésben címre keresztelt új SpongyaBob kalandot, ami ennek értelmében sok másik európai országot is beleértve hazánkat is elkerülte volna. 

Hirdetés

A Variety értesülései szerint azonban a Netflixnél időben kapcsoltak, és megszerezték a film nemzetközi terjesztési jogait, ami ennek hála az USA-n kívül szinte mindenhol elérhető lesz. Az viszont jelenleg nem teljesen világos, hogy a Netflix kénytelen lesz-e megvárni a 2021-ben esedékes amerikai premiert, mivel a szerződésben erre vonatkozólag nincsen külön kitétel. Ez annyit jelent, hogy a streamingszolgáltató kínálatában akár az eredetileg augusztus 7-re kitűzött időpontban is vízre tehetnék Spongyáékat, melyhez a forgalmazó jóvoltából még magyar szinkron is készült a mozis bemutatóra készülve. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.