Hirdetés

Hiába Keanu Reeves, a SpongyaBob-film is elkerüli a mozikat

|

A Trollok a világ körül, valamint a Scooby után már meg sem lepődünk ezen.

Hirdetés

A koronavírus-járvány gyökeresen átírta a nagyobb stúdiók addig biztosnak hitt stratégiáját, aminek eredményeképpen a fejesek eddig még sosem látott figyelmet kezdtek el szentelni a streaming, valamint a fizetős VOD-szolgáltatásoknak, a Universalnak pedig emellett még egy azóta is megoldatlan botrányba is sikerült belekormányoznia magát. 

Hirdetés

Mivel a mozik újranyitását illetően továbbra is rengeteg a bizonytalanság, a Universal után a Warnernél is úgy látták a legjobbnak, ha a filmszínházak helyett inkább streamingen teszik elérhetővé az új Scooby-Doo filmet (amit nálunk várhatóan így is be fognak mutatni mozikban), ez a trend pedig úgy látszik, egyhamar nem fog véget érni.

A Paramountot birtokló ViacomCBS ugyanis a minap bejelentette, hogy az eredetileg augusztus 7-re kitűzött SpongyaBob: Spongya szökésben című animációs filmjükkel ők is inkább a digitális megjelenést céloznák meg, ami így a jövőre induló saját streamingszolgáltatásukon, a CBS All Accesen lesz elérhető valamikor 2021 elején. Spongyáék mozis távolmaradásával tehát a Paramount következő mozis premierje a szeptember 7-re ütemezett Hang nélkül 2. része lett, amely remélhetőleg nem jut majd Kockanadrágék sorsára. 

Emiatt a magyar forgalmazó, a UIP Duna is azt a közleményt adta ki minap, hogy a "SpongyaBob: Spongya szökésben című film sajnos mégsem kerül Magyarországon a mozikba".

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.