Hirdetés

A Netflixnél készül a Csibefutam folytatása

|

A streaming óriás mellett az első filmért felelős Aardman Animations is visszatér, de Mel Gibson már nem valószínű.

Hirdetés

A stop-motion animáció zászlóshajójának lehet tekinteni az Aardman Animations-t (a Laika mellett), hiszen számtalan felejthetetlen alkotással örvendeztettek meg már minket. A Wallace & Gormit, a Shaun, a bárány, az Ősember vagy éppen a Csibefutam filmeket, sorozatokat, sőt még videojátékokat is készítettek már. Az utóbbi film, a Csibefutam kapcsán a rajongók már a megjelenéstől kezdve egy folytatásért könyörögtek, de Peter Lord és Nick Park (a stúdió két kulcsfigurája) elmondása szerint, csak akkor kezdenek bele a második részbe, ha született egy legalább olyan jó ötletük, mint anno 2000-ben. A jó hír pedig az, hogy a legutóbbi bejelentésük alapján született is, a filmet pedig a Netflixen nézhetjük majd meg.

Hirdetés

Peter Lord a Deadline-nak adott interjújában jelentette be, hogy a Csibefutam 20. évfordulója gyanánt kezdték el készíteni a második részt a Netflix-szel együtt, de még semmi konkrét dolgot nem árulhat el róla (beleértve a megjelenést sem). A folytatást Sam Fell fogja rendezni, aki az Elvitte a víz vagy a ParaNorman mozikat is dirigálta már. A forgatókönyvet Karey Kirkpatrick (Túl a sövényen), John O'Farrell (Csibefutam), és Rachel Tunnard (Adult Life Skills) jegyzik. Ezekkel szemben viszont elég nagy rá az esély, hogy az első animációs film főszereplője, Mel Gibson nem fogja ismét a hangját kölcsönözni Rocky-nak, így helyére másvalakit kell majd keresniük.

Ti szerettétek anno a Csibefutamot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.