Hirdetés

A nyilatkozatok szerint Bob Odenkirk állapota stabil

|

Többek között Odenkirk fia is beszélt a színész állapotáról.

Hirdetés

Tegnap számoltunk be arról a megrendítő hírről, miszerint a Better Call Saul forgatásán a főszerepet játszó Bob Odenkirk egyszerre csak összeesett. Se a stábtagok, se a családja nem tudott válaszolni arra a kérdésre, hogy pontosan mi okozta mindezt, de azonnal kórházba szállították. A minap viszont egy rövidebb nyilatkozatot hoztak nyilvánosságra az 58 éves színész állapotával kapcsolatban. Ez alapján legalább biztosra mondhatjuk azt jelenleg, hogy Odenkirk állapota stabil.

Hirdetés

Szerda délután-estefelé nyilatkozták azt (többek között Bob Odenkirk fia, Nate Odenkirk is), hogy az azonnali kórházba szállítást és a kezeléseket követően a színész állapota stabil lett. Nate úgy fogalmazott, hogy rendbe fog jönni, és ha nem is kizárólagosan, de az összeesés a szívével hozható összefüggésbe. A Variety-n bővebben ezt a nyilatkozatot olvasni:

"Megerősíthetjük, hogy Bob állapota stabil, miután a szívével volt valami egészségügyi probléma. Ő és családja köszönetet szeretnének mondani az őt gondozó hihetetlen orvosokért és ápolókért, valamint a mellette maradt stábért és producerekért. Az Odenkirkök ezúton is szeretnének köszönetet mondani mindenkinek a jó kívánságokért, Bob pedig máris a felépülésével van elfoglalva."

Nagyon jó ezt hallani (ahogy olvasni is a kollégái együttérzését, például Bryan Cranstonét), de akkor lesz teljes az öröm, ha mindezt Bob Odenkirk szájából hallhatjuk majd. Mielőbbi jobbulást kívánunk neki!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.