Hirdetés

A nyomorultak - Russel Crowe és Hugh Jackman beöltözve

|

A nyomorultak forgatása már javában zajlik Buckinghamshire-ben, s a lesifotósoknak köszönhetően most mi is megcsodálhatjuk a két főszereplőt a Tony-díjas Brodway-musical filmes adaptációjának forgatási képein.

Hirdetés

A szerelemmel, nyomorúsággal, forradalommal és reménnyel megtűzdelt cselekmény a 19. századi Franciaországban játszódik. A központi figura a bolti lopásért és szökési kísérletekért összesen 19 évre elítélt Jean Valjean, aki szabadulása után a megváltásért küzd. Nyomában van viszont Javert felügyelő, aki kötelességének tekinti, hogy rács mögé dugja a volt rabot. Jean Valjean élete akkor változik meg, amikor maga mellé veszi az anyja által elhagyott kis Cosette-t, s magával viszi Párizsba. A musicalt A király beszédéért Oscar-díjat bezsebelő Tom Hooper rendezi. A film az amerikai mozikba ez év december 14-én jut el.

A hivatalos kép:

Lesifotók:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.