Hirdetés

A nyomorultak - Russel Crowe és Hugh Jackman beöltözve

|

A nyomorultak forgatása már javában zajlik Buckinghamshire-ben, s a lesifotósoknak köszönhetően most mi is megcsodálhatjuk a két főszereplőt a Tony-díjas Brodway-musical filmes adaptációjának forgatási képein.

Hirdetés

A musical az azonos című Victor Hugo-mű alapján készült, a zenéjét Claude-Michel Schönberg szerezte. Ez a második leghosszabb ideig játszott musical (az első a "The Fantasticks"), így filmrevitele nem meglepő. A szereposztásra nem lehet panasz: Hugh Jackman (Jean Valjean), Russel Crowe (Javert felügyelő), Helena Bonham Carter (Thénardierné), Sacha Baron Cohen (Thénardier), Anne Hathaway (Fantine) és Amanda Seyfried (Cosette) bújik a főbb karakterek bőrébe. A rabról és a felügyelőről közlünk is néhány lesifotós képet, de időközben az első hivatalos kép is napvilágot látott. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.