Hirdetés

A Paramount Channel zseniális ajánlót készített a világvége filmekhez

|

A Földre elmondhatatlan szörnyűségek várnak, de legalább jót mosolygunk rajta.

Hirdetés

A dühítésünkre játszó és egy kaptafára készült reklámok tengerében mindig öröm belefutni egy-egy olyan darabba, amelybe próbáltak kreativitást vinni. Az RTL Klub ezt eljátszotta már párszor a Reszkessetek, betörők! kapcsán, az élőszereplős Family Guy főcímdal mindent vitt a Comedy Centralnál, de ki ne emlékezne a Film+ Arnold Schwarzenegger ajánlójára is?  

Hirdetés

A ringbe most belépett egy új versenyző is, a Paramount Channel Hungary. A csatorna nemrég tette közzé azt a videót, amelyben igyekezett felhívni a figyelmet rá, hogy november 15-től olyan filmekkel készül szórakoztatni a nézőket világvége témában, mint a Z világháború, a Képlet vagy a Deep Impact, melynek egyik jelenetét felhasználták és újraszinkronizálták. A végeredmény rendkívül jópofa lett, a slusszpoén miatt pedig megéri maradni végig: 

De ha már úgyis felmerült a kérdés: nektek mi a kedvenc világvégével foglalkozó filmetek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.