Hirdetés

Élőszereplős, magyar főcímdallal debütál a Family Guy 16. évada

|

Hamarosan magyarul is folytatódik a Family Guy, az új epizódokat pedig egy rendhagyó, élőszereplős főcímdal vezeti fel a kedvenc karaktereinket szinkronizáló színészek előadásában.

Hirdetés

Még év elején, a 15. évad indulásának alkalmából készítette el a Comedy Central azt a különlegességet, amiben a Griffin család tagjait szinkronizáló színészek adták elő a már jól ismert főcímdalt, később pedig a kulisszák mögé is betekinthettünk kicsit egy hangulatos "hogyan készült" videóval. 

Hirdetés

A magyar főcímdalban Kerekes József (Peter), Vándor Éva (Lois), Schnell Ádám (Brian), Dolmány Attila (Stewie), Hamvas Dániel (Chris) és a Nemes Takách Katát (Meg) helyettesítő Tóth Kern Enikő fakadnak dalra és perdülnek táncra, így felkonferálva a Family Guy szeptember 18-én elrajtoló 16. évadát, amely minden eddiginél őrültebb részekkel kecsegtet, így a Modern családtól az Agymenőkig mindenki megkapja a magáét és azt is megnézhetjük, hogy milyen lenne a sorozat például Quentin Tarantino és Wes Anderson stílusában. 

A Family Guy 16. évadának magyar premierje szeptember 18-án, 22:00-tól lesz a Comedy Centralon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.