Hirdetés

A Paramount két nagy bemutatóját is elhalasztotta, de legalább a Sonic folytatása dátumot kapott

|

Újabb elesettek a koronavírussal szemben.

Hirdetés

Miközben a koronavírus tovább döntögeti a napi rekordokat a tengerentúlon, nem meglepő, hogy a stúdióknak ismét alaposan át kell rendezniük a bemutatónaptárukat. A Disney erre egyetlen hatalmas csapással kerített sort a minap, a láncreakcióra pedig soron következőnek a Paramount Pictures reagált, méghozzá két nagy bemutatója elhalasztásával.

Hirdetés

A szóban forgó alkotások természetesen a John Krasinski rendezésében készült horrorfilm, a Hang nélkül 2., valamint Tom Cruise régóta várt Top Gun-folytatása, melyet a mozikban Maverick néven kereshettünk volna. A koronavírus-járványra reagálva már mindkét film kapott új mozis premierdátumokat 2020-ra, de a legfrissebb döntés értelmében végül egészen jövő évig kell majd várnunk ezekre: a Hang nélkül 2-t 2020. szeptember 4. helyett 2021. április 23-án, a Mavericket pedig idén karácsony helyett 2021. július 1-én láthatjuk majd, csaknem egy évvel az eredetileg kitűzött bemutatója után.

Hogy azért legyen valami pozitívum is ennyi csúsztatás közepette, a Paramount kitűzte a Sonic, a sündisznó nemrégiben hivatalosan bejelentett folytatásának premierdátumát, ami jelen állás szerint 2022. április 8-án lesz esedékes. A játékadaptáció az idei szerény filmtermés egyik legnagyobb sikerdarabja volt kritikai és pénzügyi értelemben egyaránt, szóval nem volt kérdés, hogy még viszontlátjuk a James Marsden, Jim Carrey, illetve a címszereplő hangját adó Ben Schwartz szereplésével készült alkotást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.