Hirdetés

A Perzsia Hercege trilógia jövője

|

Több híresztelés is született már, mi is írtunk róla az oldalon, Gemma Arterton is nyilatkozott róla (bizony!), hogy három részesre bővülhet a Perzsia Hercege

Hirdetés

Igaz, ezzel az írásommal ellentmondok kicsit magamnak, mivel már írtam róla, hogy a Perzsia Hercege (vagy Prince Of Persia, for the record.) az eddigi legsikeresebb játékadaptáció. Most mégis vannak, akik azt állítják, hogy ez még nem jelent semmit. Egyes informátorok szerint a Perzsia Hercege a Disney által elvártnál alacsonyabban teljesített (pénzügyi szempontból), ezért nem biztos, hogy mégis trilógiát indítanak a filmből. (akiknek esetleg nem tetszett, átfordíthatja biztosan nem-re:))

Persze ezt még nem kell teljesen komolyan venni, bár állíthatom, elég biztos forrásból jön az ilyesmi. Mi még anno 90%-ot adtunk rá (ami azért elég jó), a róla készült kritikát itt olvashatjátok. (meg oldalt is kint van a képe) Nekünk eléggé tetszett a film, szóval reménykedünk azért a folytatásban. És Ti?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.