Hirdetés

A Pig rendezője felel a következő Hang nélkül filmért

|

Michael Sarnoski elsőfilmes alkotása meggyőzte a rendező kvalitásairól John Krasinskit és a Paramountot.

Hirdetés

Valószínűleg senki sem számított arra a készítőkön kívül, hogy a Nicolas Cage főszereplésével készült Pig ekkora sláger lesz 2021-ben a kritikusok és a nézők körében is. Az elsőfilmes Michael Sarnoski bizonyította rátermettségét, amiért a Paramount most még egy Hang nélkül film rendezésével is képes megbízni őt, legalábbis a Variety értesülései szerint.

Hirdetés

Bár a soron következő, harmadik felvonás rendezői székébe ülhet be Sarnoski, ez azonban egyelőre még nem a második rész közvetlen folytatása lesz, hanem egyfajta spin-off, ami ugyanúgy John Krasinski eredeti ötletén alapszik, mint a franchise többi tagja. Korábban még arról adtunk hírt, hogy Jeff Nichols fogja dirigálni a következő filmet, ám Nichols végül egy cím nélküli sci-fi projekt kedvéért dobbantott a Hang nélkül mellékszál éléről. 

Egyelőre több infó nem derült ki az új Hang nélkül fejezetről, amiben Krasinski továbbra is érintett lesz, garantálva a minőséget és a koherenciát a történetben.

Szerintetek Sarnoski megérdemelte a kinevezést, vagy egy tapasztaltabb rendezővel bővítenétek a Hang nélkül univerzumát?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.