Hirdetés

A Pixar több eredeti ötletet és kevesebb folytatást ígér

|

A Pixar valaha egy nagyon egyedi filmstúdió volt. Az alkotásaik mindig nagy durranások voltak a kasszáknál, imádták őket a nézők és a kritikusok is egyaránt az eredeti történeteik miatt.

Hirdetés

"Művészeti szempontból nagyon fontos, hogy évente csináljunk egy eredeti alkotást" -mondta a Pixar elnöke Ed Catmull. "Azonban megesik, hogy mi vagy a nézőink többet szeretnének látni egy adott film világából, ez adja a folytatások alapját. Újra látni szeretnék a benne szereplő karaktereket, ami azt jelenti, hogy sikeresek voltunk. De, ha ezt tovább csinálod, akkor már nem marad időd egy új, eredeti filmre sem. Minden évben szeretnénk egy teljesen új filmet készíteni, aztán minden második évben egy folytatást vagy valami. Ez a komoly ötletünk támadt."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.