Hirdetés

A Platinum Dunes megint belenyúl a tutiba

|

A Fox és a Platinum Dunes öltönyösei összedugták a fejüket és közös megegyezés alapján úgy döntöttek, hogy jó ötlet belevágni egy Ómen-rebootba

Hirdetés

A hetvenes évek egyik legrémisztőbb horrorfilmjéről nem gondolom, hogy különösebb javítgatásokra szorulna, véleményem szerint a modern nézők számára is hasonlóan félelmetes lehet, mint az előző generációnak. A projekt ugyan még nagyon az előkészületeknél zajlik és természetesen még rendező sincs kiszemelve, de a lényeg, hogy el fog készülni.

Ráadásul, ha ez nem volna elég, mindezek mellé egy sorozatot is tervezgetnek (ez már azért előrébb haladt az előkészületekben), melyet Glen Mazarra (a The Walking Dead showrunnerje) fog írni és felügyelni a dolgokat. A Lifetime jóvoltából fog majd egyszercsak a televíziók képernyőjére kerülni.

A reboot (ahogyan az eredeti film is) Damien Thorn-ról fog szólni, akinek lassan, de biztosan világos lesz az, hogy ő nem más, mint maga az Antikrisztus, innentől kezdve pedig reszkessenek szegény szülők, hozzátartozók, bébiszitterek, egyebek.

Az eredeti filmet Richard Donner rendezte, aki ekkoriban karrierje egyik csúcsát élvezhette (a Superman első részét is ekkoriban készítette el), a főszerepekben pedig Gregory Peck-et, Lee Remicket és David Warner-t láthattuk.

Ti mennyire tartjátok jó ötletnek azt, hogy rebootolják a klasszikust? Szerintetek ráférne egy kis polírozás, vagy legyintsünk egyet és fordítsuk a figyelmünket egyéb projektek felé?

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.