Hirdetés

A Platinum Dunes megint belenyúl a tutiba

|

A Fox és a Platinum Dunes öltönyösei összedugták a fejüket és közös megegyezés alapján úgy döntöttek, hogy jó ötlet belevágni egy Ómen-rebootba

Hirdetés

Lényegében ez egy ostoba ötlet, hiszen már 2006-ban egyszer próbálkoztak egy remake-kel (ha azt nézzük, itt ugyanarról van szó, csak épp más címkét ragasztanak rá, hátha megtéveszthetik a gyanútlan nézőt), de azzal csúnyán felsültek (John Moore rendező azóta egy Die Hard-mozival is megégette magát).A Platinum Dunes, a stúdió mely szállította nekünk a Rémálom az Elm utcában, illetve a Péntek 13 remake-jeit is, már javában tervezgeti Damien kalandjainak újragondolását.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.