Hirdetés

A Pókember: Nincs hazaút írója felfedte az eredeti terveket Venomról

|

Eddie Brock és fekete szimbiótája akár nagyobb szerepet is kaphatott volna a legutóbbi Pókember-filmben.

Hirdetés

Tegye fel a kezét, aki sajnálta, hogy a Pókember: Nincs hazaútban végül csak a stáblistás jelenetben tűnt fel Eddie Brock, illetve Venom. Most a film társírójának hála megerősíthetjük számotokra, hogy eredetileg több játékidővel terveztek volna a karakterrel - bár nem tudjuk, hogy ez megnyugvást vagy éppenséggel bosszúságot fog okozni nektek.

Hirdetés

Chris McKenna az Empire-nek árulta el a kezdetleges terveket a karakter debütálásáról a Marvel Filmes Univerzumban.

"Szóval Eddie Brock sikeresen átkerül a Marvel Filmes Univerzumba, de sosem hagyja el a bárt. Viszont voltak verziók, amelyekben előbb felbukkant volna. Próbálkoztunk azzal, hogy feltűnjön a Szabadságszobornál (a végső harcnál), és még azzal a gondolattal is eljátszottunk, hogy mi lenne, ha bent ragadna a Lincoln-alagútban."

McKennát arról is faggatták, hogy szerinte megvalósulhat-e egyszer a nagy összecsapás Venom és Pókember között, mire a tudatlanság álcája mögül válaszolt.

"Nincs ötletem. Ez meghaladja a hatáskörömet. Mi egy nagyobb, tágasabb univerzum részét képezzük, melynek nem az istenei, csupán halandói vagyunk. Szerintem vicces ötlet volt, hogy a Sinister Six hatodik tagja egy bárban ragad, és nem is jön ki onnan, de mégis hátrahagy valamit. De még egyszer, a következő kaland eseményeire nincs ráhatásunk."

Ti örültetek volna annak, ha Venom is felbukkan a film végső csatájánál?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.