Hirdetés

A Préda rendezője a folytatásról és a franchise jövőjéről nyilatkozott

|

Dan Trachtenberg a kezdeti pozitív visszajelzések dacára továbbra is óvatosan fogalmaz.

Hirdetés

A Préda a Predator franchise egyik legjobb darabja lett - legalábbis a kritikusok értékelése alapján, ami jelen írás pillanatában 92%-ot mutat a RottenTomatoes nevű portálon. Tekintve, hogy immáron a Préda a Hulu streaming platform legnézettebb tartalma, és a megrajzolt stáblistás jelenet fel is dobja a magaslabdát, érthető módon mindenki a folytatásra és a franchise jövőjére kíváncsi, amire Dan Trachtenberg rendező reflektált is a The Hollywood Reporternek adott interjújában.

Hirdetés

Trachtenberg a következőket mondta a THR-nek: 

"A bennem lakozó kocka annyira előretekintett, amennyire csak lehetett, még azelőtt, hogy elkezdtük volna írni ezt a filmet, de a felnőtt énem azt mondta: 'Ne számolgasd a tojásaidat és csak legyél óvatos. Próbáld meg a lehető legjobb filmet összehozni már elsőre.' A stáblistás szekvenciától eltekintve, van valami frissítő abban, hogy láthatunk egy filmet, ami igazából nem valami más része akar lenni. Van valami szép abban, hogy egy komplett elgondolást láthatunk. Az érem másik oldala viszont, hogy imádom, hogy ami más filmekben egy stáblistás jelenet lett volna, az a miénkben egy animált végefőcím, ami tovább meséli a történetet."

Tehát anélkül, hogy konkrétumokba bonyolódott volna, Trachtenberg megerősítette, hogy nem csak egy történet volt a tarsolyában a kezdetekben. Mindenesetre üdvözítő, hogy a szokásos franchise-os építkezés helyett először egy kerek sztorit tálalt a nézőknek, de mégis nyitva hagyta az ajtót további fejezetek számára. Elvégre most létrejött egy 300 éves lyuk az első Predator film és a Préda között, melyben további Predator kalandok kerülhetnek bemutatásra.

Ti milyen időszakot néznétek meg a Predatorokkal?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.