Hirdetés

A préri urai (Hell or High Water) szinkronosan az HBO és az HBO GO műsorán

|

A négy Oscar-díjra jelölt film a mai naptól a magyar nézők számára is elérhető. A Sicario forgatókönyvírójának legújabb filmje nem fog csalódást okozni a klasszikusabb történetek kedvelőinek sem.

Hirdetés

Az HBO-nak hála magyar hanggal is elérhető a Jeff Bridgesnek hetedik Oscar-jelölést hozó film - egyet már beváltott az Őrült szívért. Bridges mellett további kiváló alakításokat nyújt Ben Foster és Chris Pine - utóbbit ettől a filmtől már azok is a nagypályások közé sorolják, akik a mai napig nem heverték ki a Neveletlen hercegnő 2-t. A film jelölést kapott még a legjobb eredeti forgatókönyv (Taylor Sheridan), a legjobb vágás (Jake Roberts) és a legjobb film kategóriában is.

Hirdetés

Taylor Sheridan forgatókönyve nagyszerűen bontja ki a feszültséget, mialatt olyan autentikus karaktereket és mondatokat teremt meg, amelyek szinte lelépnek a vászonról. A történet a klasszikus rabló-pandúr felállást követi, melyben Tanner (Ben Foster) és Toby (Chris Pine) rabolják végig egy bank kisebb fiókjait, míg a nyugdíj előtt álló, még egyszer bizonyítani akaró texasi Marcus (Jeff Bridges) és partnere, Alberto (Gil Birmingham) lohol a nyakukban.
Tanner nemrég szabadult bűnöző, aki az alapjában véve becsületes testvérének, az elvált Toby-nak próbál segíteni, hogy sikerüljön megtartani a családi birtokot, és gondoskodni tudjon a fia jövőjéről.

Március 17.-én este 9-kor műsorára tűzte az HBO a filmet, valamint az ismétlések mellett elérhetővé vált az HBO GO-n is. 

Megkaptuk a szinkronhangok listáját is, a főbb szerepekben:

Tanner Howard (Ben Foster) - Bozsó Péter
Toby Howard (Chris Pine) - Szatory Dávid
Marcus Hamilton (Jeff Bridges) - Papp János
Alberto Parker (Gil Birmingham) - Kassai Károly

főcím: Bozai József

magyar szöveg: Hanák János
hangmérnök: Nemes László
vágó: Sári-Szemerédi Gabriella
gyártásvezető: Kincses Tamás
szinkronrendező: Szalay Éva

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.