Hirdetés

Sorozat készül A préri urai alapján

|

A 2016-os, négyszeres Oscar-jelölt filmet a Fox fogja adaptálni a kisképernyőre.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy új trend van kialakulóban a TV-piacon, ugyanis egyre több film kap sorozatadaptációt. Ezt az elsőre feleslegesnek tűnő bőrlehúzást annak idején még a Fargóval vagy az Alkonyattól pirkadatiggal kezdték el, ám azok sikerén felbuzdulva manapság egyre gyakoribbak az ilyen jellegű projektek. A legújabb alapanyag a sorban David Mackenzie és Taylor Sheridan 2016-os története, A préri urai, melyet ezúttal a Fox fog a TV-re adaptálni.

Hirdetés

A Chris Pine-t és Ben Fostert a főszerepben felsorakoztató filmben két testvér elkezdi annak a banknak a fiókjait kirabolni, mely éppen el akarja venni tőlük a családi farmot. A sorozatban szintén egy testvérpár bankrablós körútját fogjuk nyomon követni, akik egy közösségüket sanyargató olajbáró orra alá akarnak borsot törni ezzel.

A szériára visszatérnek az eredeti film producerei: Sidney Kimmel, John Penotti, Carla Hacken, Gigi Pritzker, Rachel Shane, valamint Julie Yorn. A szkriptért Jessica Mecklenberg (Stranger Things, Dopesick) fog felelni az executive produceri teendők mellett. A sorozat előreláthatóan 60 perces epizódokkal fog vetítésre kerülni, ám egyelőre még csak a pilot epizód forgatókönyve áll készen, úgyhogy még bele fog telni egy kis időbe, mire bármit is viszont láthatunk a tévéképernyőn.

Ti kíváncsiak vagytok, hogyan lesz képes a sorozat kitágítani A préri urainak világát?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.