Hirdetés

A producer megszólalt a pletykált 4 Batman film ügyében

|

A DC filmekért felelős egyik producer reagált az elképesztő pletykára.

Hirdetés

A hétvége folyamán egy nagyon érdekes híresztelés kezdett el terjengeni az interneten, ami szerint 2019-ben négy olyan filmmel bővülhet a DC Filmes Univerzum, amelyek a Batman képregények világából merítenek inspirációt. Most a Warner Bros. egyik vezető producere, Jon Berg reagált viccesen a pletykára twitteren. Posztja egyértelműen cáfolni látszik az elképesztő híreket.

Hirdetés

A tweetjében Geoff Johnsot, a DC filmekért felelős legfőbb producert szólítja meg Berg és vonja kérdőre, hogy miért nem szólt neki arról, hogy négy Batman filmet is csinálnak 2019-ben. Aztán szarkasztikusan azt is megkérdezi, hogy nem emelhetnék-e ezt a számot 10-re?

Az pletyka szerint 2019-ben érkezhet a "Gotham City Sirens", a "Nightwing", a "Batgirl" és végül a "The Batman". A Batman történetekből merítő alkotások hada méltó ünneplése lenne a Sötét Lovag 80. évfordulójának, de érthető módon a Warner Bros. forrásai is végesek, ráadásul a "Shazam!", az "Igazság Ligája 2", a "The Flash", az "Öngyilkos osztag 2" és az "Acélember 2" is premier dátumra várnak még.

Aggodalomra azért semmi ok, mert ha nem is gyors egymásutánba, de a fönnt említett filmek vélhetően a közeljövőben kiegészítik majd a DC repertoárját. Magára Batmanra pedig már nem is kell túl sokat várnunk, hiszen meghatározó szereplője lesz a 2017. november 17-én érkező Igazság Ligájának, Ben Affleck megformálásban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.