Hirdetés

Négy Batman film is érkezhet 2019-ben?

|

FIGYELEM! Öveket becsatolni! Egy egészen elképesztő pletykaáradat látott nemrég napvilágot, mely a DC eddigi legelborultabb vállalkozását vetítené előre. Feltéve, ha igaznak bizonyul.

Hirdetés

Kicsit nehéz most szavakat találni. Egy felettébb gyanúsan kezelendő hír ütötte fel a fejét nemrég, köszönhetően a 'DCEU Leaks' nevezetű Reddit fórumon felbukkant szövegnek. Az írás, mely állítólag nagyon hiteles forrásból származik, a Warner/DC elkövetkezendő éveinek a filmes terveit ismerteti. 

Hirdetés

Ha akármelyik másik stúdióról lenne szó, most csak legyintenénk egyet a biztos kacsa tudatában, de mivel a DC-ről van szó, így abból kiindulva, hogy az elmúlt hónapokban milyen találgatások zajlottak le például a Batman filmmel kapcsolatban, még akár be is következhet az alábbiakból valami:

A terv az lenne, hogy 2019-ben négy Batmannel kapcsolatos film érkezne az alábbi sorrendben: Valentin nap környékén a Gotham City Sirens, a Memorial Day hétvégéjén (amely 2019-ben május végére esik)  a Nightwing, augusztusban a Batgirl és novemberben a The Batman. A stúdió így ünnepelné Batman megalkotásának 80. évfordulóját.

A The Batman c. filmben továbbra is szerepel Deathstroke, de nem ő a főgonosz. Matt Reeves nagyszabásúbb filmet akar készíteni, amiben a 'Bat család' többi tagja és több gonosztevő is szerepelne.

Érkezik továbbá két animált Batman-film is, szintén 2019-ben, az egyik a The Long Halloween adaptációja lenne.

A Nightwing filmben Grant Wilson lehet a főgonosz, őt Roland Desmond bérli fel, hogy kiiktassa az összes maffiavezért Blüdhaven városában.

Az Öngyilkos osztag 2. vagy a Dark Universe valószínűleg az Aquaman korábbi premieridőpontjában érkezik.

Mel Gibson már nincs versenyben az Öngyilkos osztag 2 rendezői székére, most Jaume Collet-Serra (Non-stop, Ismeretlen férfi) és Ruben Fleisher (Zombieland, Gengszterosztag) tűnnek a legvalószínűbb befutóknak. A forgatókönyvön jelenleg is dolgoznak az első részt rendező David Ayer ötlete alapján. Harley Quinn helyét Killer Frost veszi majd át.

A Dark Universe forgatókönyvén a végső simításokat végzik, melyben Guillermo del Toro régi ötletét használták alapnak, és újraírták, hogy kapcsolódjon az univerzumhoz. Ha Doug Liman (A holnap határa) rendező is készen áll, nyáron kezdődhet a folytatás.

2020-ra is négy filmet tervez a Warner, két kisebb és két nagyobb hangvételű alkotást. A The Flash rendezői székébe Jonathan Levine (Fifti-fifti) a kiszemelt, vele folynak a tárgyalások. Matthew Vaughn pedig valószínűleg meg is írja Az acélember második részének forgatókönyvét, ha engedélyt kap a rendezésre.

Na ezekre mondjatok most valamit. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.