Hirdetés

A rajongókra támaszkodhat a Squid Game folytatása

|

Az immáron legnézettebb Netflixes sorozat készítője, Hwang Dong-hyuk még nem biztos a második évadban, de árgus szemekkel figyeli a rajongói teóriákat.

Hirdetés

A Squid Game, avagy a Nyerd meg az életed jött, látott és győzött a Netflixen - legalábbis a nézettségi adatok terén mindenképp. A dél-koreai sorozat hetek óta a filmes és sorozatos közösségek kedvenc beszédtémája lett, és mivel az első évad egy nyitott cliffhangerrel ér véget, természetesen bőszen megy a találgatás, hogy kapunk-e egy második szezont a túlélők viadalából.

Hirdetés

A széria készítője, írója és rendezője, Hwang Dong-hyuk a napokban a The Hollywood Reporternek adott interjút, melyben kitért egy potenciális folytatásra is.

"Nagyon jól látjátok, hatalmas nyomás van most rajtam, mivel egy óriási nézőközönség várja a második évadot. Pont emiatt a nyomás miatt nem döntöttem el, hogy kellene-e egyáltalán egy folytatást készítenem. Azonban ha a pozitív oldaláról közelítjük meg, mivel annyian imádták az első felvonást, és a folytatástól is jó dolgokat várnak el, a világon most mindenféle emberek tanakodnak azon, hogy milyen irányt is vehetne a sorozat. Történetesen összegyúrhatnám ezekből a rajongói ötletekből a következő évadot. Azt hiszem, jelenleg pont ezzel küszködök, hogy a hatalmas nyomás helyett egyfajta ötletládaként tekintsek arra a rengeteg támogatásra és szeretetre, amit kapok, és melyet akár felhasználhatnék a második évadra."

Bár Dong-hyuk nem meri egyelőre elkötelezni magát ismét a projekt mellett, ez a nyilatkozat egyfajta keringő is lehet a rajongók számára, akik most már tudhatják, hogy még a legvadabb teóriák is eljuthatnak az író-rendező képernyőjére. Aztán ki tudja, hogy melyik fog annyira megtetszeni Dong-hyuknak, hogy alapanyagként felhasználva belevágjon a második évadba. Ti szerintetek hogyan lehetne folytatni a Squid Game-et?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.