Hirdetés

A rajtaütés rendezője Tom Hardy-val készít filmet a Netflixre

|

Nem akármilyen duó állt össze.

Hirdetés

Ha eddig nem lett volna világos mindenki számára, hogy mennyire nagyban gondolkozik a Netflix, és mennyire komolyan szeretné megtartani piacvezető szerepét a streaming területén: a cég nemrég bejelentette, hogy egy exkluzív, több évre szóló szerződést kötöttek Gareth Evans akciófilmes rendezővel, akinek Tom Hardy személyében egy igazi szárt sikerült megnyernie ezen megállapodás első alkotásához. 

Hirdetés

Ezen új filmje egy akció-thriller lesz, amely címet is kapott Havoc néven, a film rövid leírása szerint pedig Hardy egy megtört nyomozót alakít majd, akinek egy félresikerült drogüzlet után át kell verekednie magát a város alvilágán, hogy megtalálja egy politikus fogva tartott gyermekét, miközben egy mindent átszövő összeesküvést és korrupciót is felgöngyölít. 

Evans korábban már rendezett filmet a Netflixre, a 2018-as Apostolt Dan Stevensszel a főszerepben, de a legtöbben valószínűleg az első két filmje miatt ismerik a nevét, hiszen neki köszönhetjük a 2010-es évek egyik meghatározó akciófilmjét, A rajtaütést, és annak második részét is, amely nyers, realisztikus brutalitásával és lélegzetelállító harci jeleneteivel azonnal hivatkozási alap lett a zsáneren belül. Reméljük a Havoc is legalább ennyire jó film lesz majd.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.