Hirdetés

A Rémálom az Elm utcában Freddy Kruegerét is leigazolta a Stranger Things negyedik évada

|

Rémálom... Hawkinsban.

Hirdetés

A koronavírus miatt meglehetősen elhúzódott a Stranger Things következő évadának forgatása, amit mi sem példáz jobban, mint hogy első igazi kedvcsinálója idén februárban debütált. Több hónapos szünet után nem olyan régen tudták újraindítani a munkálatokat, jó hír azonban, hogy most már teljes gőzzel, megújult szereplőgárdával készül a Netflix közkedvelt szériája.

Hirdetés

A streamingszolgáltató ugyanis tegnap jelentette be a sorozat új szereplőit, köztük egy valóságos horrorlegendával, Robert Englunddal. A Rémálom az Elm utcában című, nyolcrészes filmsorozat Freddy Kruegereként elhíresült színész egy Victor Creel nevű zavarodott, meglehetősen ijesztő férfit fog alakítani a Stranger Things világában, akit az ötvenes években pszichiátriai intézetbe zártak be egy rémes gyilkosság miatt.

A horrorikon mellett egyébként hét másik színészt is leigazolt a széria, név szerint Jamie Campbell Bowert (Sweeney Todd, a Fleet Street démoni borbélya), Eduardo Francót (Éretlenségi), Joseph Quinnt (Nagy Katalin), Tom Wlaschihát (Trónok harca), Sherman Augustust (Into the Badlands), Mason Dye-t (Harry Bosch - A nyomozó), valamint Nikola Djurickót (Géniusz). A szerepeikhez rövid leírásokat is találtok a sorozat hivatalos Twitterén, amelyből kiderül, hogy Hawkins mellett Oroszországban is megismerkedünk majd pár újonccal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.