Hirdetés

A Ren lovagjait és a Sith rohamosztagosokat is láthatjuk a Skywalker kora vadiúj képsoraiban

|

Újabb ízelítők érkeztek a IX. epizódhoz.

Hirdetés

Onnan lehet tudni, hogy már csak kevesebb mint egy hónap választ el mindenkit a folytatástrilógia befejező részétől, hogy a marketinggépezet a maximumra kapcsolt, és lassan nem telik el nap valamilyen újdonsült jelenetkép vagy tévészpot nélkül. Ezekből most ismét kijutott, a Ren lovagjain kívül ráadásul először láthatjuk akcióban a vörös páncélzatú Sith rohamosztagosokat is, akik a feltételezések szerint a visszatérő Palpatine-t fogják szolgálni.

Hirdetés

Az ébredő Erő ominózus álomjelenetében egy gyors pillanatra ugyan elcsíphettük Kylo Ren tanítványait, de Rian Johnson sok másik kérdéshez hasonlóan az ő szerepükre sem adott választ a trilógia második felvonásában. A Skywalker kora rendezői feladatait ellátó J.J. Abramsre hárult tehát a feladat, hogy kezdjen valamit a sötét oldal alakulatával, amire a promóciós anyagok láttán kétségkívül sort is kerített, de hogy vajon milyen mennyiségben és minőségben, arra természetesen már csak maga a film fog választ adni.

A film legújabb tévészpotja mellett, ahol pár másodperc erejéig egy hegyoldalon csodálhatjuk meg a Ren lovagjait, egy borítófotón még alaposabban lehetőségünk van szemügyre venni őket. Az Empire ugyanis három borítóvariánssal készült a legújabb számhoz a közelgő bemutató kapcsán, ezek közül kettőn az Ellenállás képviselői kaptak helyet, a harmadikon pedig Adam Driver karaktere és a hat rejtélyes tanítványa. A lovagokon kívül azonban a már említett Sith rohamosztagosokból is kaptunk végre hivatalos ízelítőt, itt találjátok ezeket: 

A Skywalker saga utolsó filmje itthon december 19-én kerül bemutatásra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.