Hirdetés

A rendező egy teljesen másfajta Wanted folytatást tervez

|

Timur Bekmambetov nemrégiben arról nyilatkozott, miben lesz más a Wanted 2, mint az elődje.

Hirdetés

A Wanted mai napig egy kellőképp furcsa, de igencsak szórakoztató akciófilm, aminek rengeteg emlékezetes jelenete is akad. A Dogde Viper üldözés, a billentyűzet szcéna, Wesley beavatása, a vonatbaleset vagy éppen szexistába átcsapva, Angelina Jolie fürdős jelenete. Mára már kikerekedett szemekkel bámulunk, hogy ez a film 2008-ban jelent meg, és azóta mennyi pletyka született a folytatása kapcsán. Végül egyikből sem lett semmi, egészen mostanáig, hiszen a rendező, Timur Bekmambetov legutóbbi interjújában fejtette ki, hogy nem csak elkészülhet a Wanted 2, de teljesen másfajta stílust és struktúrát is felvonultathat.

Hirdetés

A Deadline-nak adott nyilatkozatában mesélte azt el Bekmambetov, hogy egy öt filmre való szerződést írt alá az Universalnak, melyek mindegyike a Keresés  és az Ismerős törlése stílusát fogja követni. Vagyis nem a megszokott fényképezési struktúrát fogják alkalmazni, hanem okostelefonok, táblagépek, különféle kamerák képernyőin keresztül élhetjük át a teljes cselekményt (az angol ezt screenlife-nak hívja). Az író-rendező pedig nem volt rest azt is hozzátenni mondandójához, hogy akár még a Wanted 2-t is így készítheti el. Bővebben így nyilatkozott:

"Talán a Wanted folytatását is a screenlife szerint csinálom meg. A mai világban én már nem tudom elképzelni, hogy egy bérgyilkos össze-vissza rohangáljon egy fegyverrel a kezében. Inkább használna drónokat vagy számítógépes technikát. Már nincs is arra szükség, hogy bekanyarítsuk a töltényeket. Inkább új ötleteket kell bekanyarítani."

Pénzügyi szempontból érthető Bekmambetov és az Universal iránykövetése, hiszen a 2018-as Keresés több mint 75 millió dollárt hozott vissza a konyhára, az Ismerős törlése (amihez tegyük hozzá, hogy nem sikerült olyan jól) pedig mindössze 1 milliós büdzséből termelt 62-t. Hogy mindez hogy fest majd a Wanted világában tölténykanyarítás nélkül, az még a jövő zenéje.

Ti mit szóltok, jó ötlet lenne ilyen formában elkészíteni a Wanted 2-t?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.