Hirdetés

A Rick és Morty egyik írója jegyzi a Hangya 3 forgatókönyvét

|

Reméljük, hogy valamennyire hozza a sorozat elszálltságát.

Hirdetés

Ugyan most egy jó időre leálltak a forgatások, Hollywood azért a felszín alatt csak nem tétlenkedik - mi sem bizonyítja jobban ezt, hogy valaki ezekben a pillanatokban is gőzerővel munkálkodik a Hangya 3. etapjának a forgatókönyvén. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a munkát nem más, mint Jeff Loveness kapta meg, akinek a nevéhez az utóbbi évek egyik legvadabb és legviccesebb animációs sorozata, a Rick és Morty is kötődik. Loveness a feladatot még a járvány kitörése előtt kapta meg, ezért is feltételezzük, hogy a karantént hasznosan tölti és igyekszik minden tőle telhetőt megtenni azért, hogy a lehető legjobb történetet ötölje ki a folytatáshoz. A forgatás várhatóan január 21-én veszi majd kezdetét és bár a film sztorijáról egyelőre semmi információnk nincsen, azt tudjuk, hogy Paul Rudd mellett visszatér Michael Douglas, Michael Pena és feltételezhetően Evangeline Lilly is, a rendezői székben pedig ismét Peyton Reed foglal helyet. 

Loveness-nek egyébként nem lesz idegen a szuperhős pálya, hiszen olyan képregények írásában is közreműködött, mint a különálló Groot-sorozat, a The Amazing Spider-Man vagy éppen a Death of Wolverine. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.