Hirdetés

KVÍZ: Mennyire ismered a Rick és Morty sorozatot?

|

Ledaráltad már vagy háromszor az összes részt és folyton furcsa űrlények tarkítják az álmaidat? Akkor erre tessék!

Hirdetés

Hosszú várakozást követően egy fél évadnyi Rick és Morty végre kijárt nekünk tavaly, most pedig a folytatásra várva idejét látjuk annak, hogy felelevenítsük tudásunkat a Justin Roiland és Dan Harmon alkotta különös univerzumból. A sorozat epizódról epizódra valami újszerű őrültséggel rukkol elő, így embernek kell lennünk a talpunkon ahhoz, hogy minden apró részletre emlékezzünk. Igyekeztünk azért ezt a kvízt úgy belőni, hogy ne a legjelentéktelenebb apróságokra kérdezzünk rá, ugyanakkor bagatell kérdésekre sem kell számítanotok, sokkal inkább egy méltó kihívásra a Rick és Morty rajongók számára.

Hirdetés

Lássuk hát, hogy mit sikerült magatokba szívnotok Rick és Morty fronton. Íme a kérdések:

Ha van kedvetek, akkor kommentben írjátok le, hogy hányat sikerült eltalálni, valamint azt is, hogy melyik a kedvenc epizódotok a sorozatból. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.