Hirdetés

A Rocky és Creed filmek is felkerültek az HBO GO-ra

|

Ráadásul egy különleges dokumentumfilmet is megnézhetünk magyar felirattal.

Hirdetés

Sylvester Stallone számos kultikus szerepet tudhat magáénak, elég olyan címekre gondolnunk, mint a Menekülés a győzelembe, a Tango és Cash, az Oscar, a Cliffhanger, A pusztító, A specialista vagy éppen a Dredd bíró, viszont van két széria, amiknek különösen nagy kultuszuk van: a Rambo és a Rocky filmeknek. Ezúttal utóbbiakkal erősít az egyik legnagyobb streamingszolgáltató, az HBO GO. 

Hirdetés

A Rocky első, második, harmadik, negyedik, ötödik része, a Rocky Balboa, valamint a Creed - Apollo fia és a Creed II május elsején kerültek fel az HBO GO-ra magyar szinkronnal és felirattal ellátva, ráadásul megnézhetjük a Rocky 40 éve: Egy legenda születése című dokumentumfilmet is.

Utóbbi "Sylvester Stallone történetét mutatja be, amikor elindul azon a lenyűgöző úton, amelynek során megszületik Rocky Balboa közkedvelt karaktere és egy legendás filmsorozat". A színész maga beszél emlékeiről otthonában, és élményeit werkfilmek segítségével idézi fel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.