Hirdetés

A Russo-testvérek Herkules filmje eltér majd a rajzfilmtől

|

Ne számítson senki pontról-pontra remake-re.

Hirdetés

Most, hogy nagy divatja lett annak, hogy a klasszikus Disney-történeteket élőszereplős verzióban újramesélik, nem nagyon lepődtünk meg azon, hogy az 1997-es Herkules is erre a sorsra jut. Bizodalomra adhat azonban okot az, hogy a producerek között a Marvel-filmek rendező-üdvöskéit, a Russo-testvéreket tudhatjuk, akik olybá tűnik, hogy tartják magukat ahhoz, hogy egy népszerű történetet nem feltétlenül kell mindig ugyanúgy elmeséli. 

Hirdetés

Anthony Russo a Collider nevű filmes oldalnak nyilatkozott arról, miként szeretnének az alapanyaghoz nyúlni:

Egy teljesen más történetet fogunk nyújtani. Úgy érzem, valami olyasmit fogunk csinálni, ami alapvetően benne van az eredeti sztoriban, inspirálva vagyunk általa, de új elemeket is be fogunk emelni.

Ha emlékszünk - és erre kitér maga Russo is az interjúban - a Bosszúállók-filmek, valamint az Amerika kapitány: A tél katonája is szabadosan kezelte az alapul szolgáló történeteket és leginkább azon voltak, hogy megtartsák azok szellemiségét, lényegét, viszont rengeteg változtatással éltek. Ugyanígy szeretnének eljárni a Herkules esetében is, ami annyira nem is tűnik rossz ötletnek, hiszen 1997 már régen volt, nem biztos, hogy minden elem úgy állná meg a helyét, ahogyan az annak idején. És hogy mennyiben lesz domináns a zene ebben az interpretációban? Erre a kérdésre Russo egyelőre nem tudott pontos választ adni, csupán annyit, hogy szerepet fog benne játszani. Valószínűleg még efelől nem született konkrét döntés, de kizártnak tartom, hogy legalább egy-két dal ne csússzon be a kész filmbe - legalább stúdiói nyomásra. 

Arról egyelőre nincsen hír, hogy mikor kerül majd mozikba a film, ahogyan arról sem, hogy mikor kezdődik meg a forgatás. Annyit tudunk csak, hogy a forgatókönyvet Dave Callaham írja (neki köszönhetjük A feláldozhatók 1-3 forgatókönyvét, de a Wonder Woman második etapjának szkriptjét is ő jegyezte).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.