Hirdetés

A Samaritan új videója Stallone filmjének kulisszáit mutatja be

|

A hetvenhatot taposó színész ezúttal egy visszavonult igazságosztó bőrébe bújt bele.

Hirdetés

Pénteken érkezett meg a Prime Video kínálatába a Samaritan. Az alkotás alaptörténete szerint a tizenhárom esztendős Sam Cleary (Javon Wanton - Eufória, Az Esernyő Akadémia) gyanakodni kezd, hogy szomszédja, Joe Smith (Sylvester Stallone) valójában nem más, mint Granite City a hivatalos verzió szerint egy raktártűzben odavesző szuperhőse, Samaritan.

Hirdetés

Hamar kisül, hogy igaza van, és mivel a bűnözési hullámtól szenvedő városnak szüksége volna arra, hogy valaki rendet tegyen, igyekszik meggyőzni az öregembert arról, hogy ismét munkába álljon. Ám ő nem véletlen rendezte meg a halálát az ősellenségével, Nemesis-szel vívott küzdelem során, így a feladat egyáltalán nem ígérkezik egyszerűnek. Többek között erről és a film elkészítéséről mesélnek a stábtagok az alábbi videóban, amely igyekszik elkalauzolni minket a kulisszák mögé is: 

Az PG-13-as korhatár-besorolású, azaz bélben-vérben sanszosan nem tocsogó alkotást Julius Avery (Overlord) rendezte, míg a forgatókönyvet Bragi F. Schut (Végtelen útvesztő) vetette papírra. Stallone és Wanton mellett pedig Martin Starr (Pókember: Idegenben), Moisés Arias (Staten Island királya), Dascha Polanco (New York peremén), Natacha Karam (A halhatatlan gárda), illetve Pilou Asbæk (Trónok harca) is feltűnik az akciófilmben. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.