Hirdetés

A sebhelyesarcú remake - rendező ment, főszereplő jött

|

Továbbra sem értjük, hogy egészen pontosan miért van szükség A sebhelyesarcú remake-jére, mindazonáltal a projekt egyik szeme sír, a másik nevet, hiszen míg a rendező széke üres maradt, addig a főszereplőébe belecsücsültek.

Hirdetés

Az eredeti filmet 1932-ben adaptálta Howard Hawks Armitage Trail hasonló nevű, 1929-ben megjelent regényéből, majd Brian De Palma 1983-ban ismét feldolgozta azt modernizálva, a zseniális Al Pacino-val a főszerepben. Martin Bregman és Marc Schmuger (ő már a De Palma-féle változatban is segédkezett) producerek először az újonc Jonathan Hermant kérték fel arra, hogy pofozza kicsit ki a forgatókönyvet, amit korábban Paul Attanasio (Donnie Brasco) és David Ayer (Harag, Az utolsó műszak) körmöltek, ám a legfrissebb változatért mégsem Herman felel, hanem Terence Winter (Boardwalk Empire). Ebből dirigálhat a... de ki is?

Hirdetés

Legutóbb még úgy volt, hogy a legutóbb A hét mesterlövésszel jelentkező Antoine Fuqua fogja megrendezni a Universal Pictures-nek A sebhelyesarcú remake-et, azonban a Variety most arról értesült, hogy Fuqua otthagyta a fedélzetet, mert elkötelezettsége van a Sony Pictures felé: le kell nekik szállítania A védelmező folytatását Denzel Washingtonnal. A stúdió most teljes gőzzel keresi a megfelelő utódot, ugyanis a nagyon közeli jövőben szeretnék megkezdeni a forgatást. 

Szintén friss hír, hogy miközben Fuqua távozott, érkezett egy új stábtag Diego Luna (Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet, Blood Father) személyében, aki a címszerepre írt alá. Örülünk?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.